JEG TILBYDER

WORKSHOPS OG
UNDERVISNING

Jeg elsker at inspirere folk med mine musikalske workshops, der er fyldt med humor, høj energi og musik.
Med min lange musikpædagogiske baggrund tager jeg hånd om mennesker på alle musikalske niveauer, lige fra begyndere til professionelle, og sammen skaber vi et trygt musikalsk rum hvor vi lærer, griner og udfordre os selv.
Kontakt mig for at høre om en af mine workshops måske er noget for jer.

KONTAKT MIG

TEKNIK, COMPUTERE OG VOKALER

Gennem de sidste 10 år har jeg dyrket nogle computerens mange muligheder, så hvis du sidder og leger med musik på din computeren eller iPad, men gerne vil videre med dine numre og få ny inspiration, må du gerne kontakte mig. Næsten alle har en computer, telefon eller tablet til rådighed i dag og sammen med stemmen kan vi med den lave ny spændende musik. Jeg tager udgangspunkt i den enkeltes behov og gruppens niveau og alle genrer er velkomne.

KONTAKT MIG

KOR, SANG OG SANGSKRIVNING

Med mig som underviser kan du være sikker på at rykke dig som sanger. Sammen finder I frem til de bedste sange og udforsker stemmen og dens mange muligheder. Vi arbejder med klang, intonation, støtte og udtryk og jeg har stor erfaring med sangundervisning for både begyndere og øvede. Med smittende humør og en ligefrem tilgang til sang, får vi det bedste frem i netop din stemme.

KONTAKT MIG

KORT BIO

Kristoffer Fynbo Thorning er professionel sanger, sangskriver og teknik-entusiast. Han er solist i vokalledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium med speciale i elektroniske stemmer og arbejder primært som musiker i gruppen Postyr. Han er velkendt på den internationale kor- og vokalmusikscene for sin banebrydende tilgang til Ecapella-musik (elektronisk a cappella), sit nyeste teknologiske legetøj på scenen og sin sangskrivning.

Gennem mange år har Kristoffer opbygget en stor viden om det at skabe musik på computeren og er bl.a. timeunderviser i loops og elektroniske stemmer på Det Jyske Musikkonservatorium. Derudover laver han talrige workshops i ind- og udland hvor han viser hvordan man kommer i gang med at bruge computeren, loop-maskiner og forskellige apps til at lave musik med.

Tidligere har Kristoffer sunget med i koret Vocal Line og sunget med bl.a. Bobby McFerrin, Nabiha, DJ Static, Steffen Brandt, Tina Dickow, Julie Maria og Mads Langer.
Kristoffer er udadvendt, humoristisk og en engagerende og musikalsk-smittende underviser.

FIND MIG HER

 

 

ICEBREAKERS

En bog fyldt med lege og øvelser, der bryder isen og bringer personer i alle aldre tættere på hinanden. Gennem de sidste 10 år har jeg præsenteret icebreakers for mange slags grupper. Jeg har gjort mig nogle erfaringer og høstet nyttig viden: Hvis man integrerer icebreakers som en central aktivitet i enhver form for gruppearbejde, skaber det en god atmosfære og bevarer og styrker de sociale bånd i gruppen.

TRE FORSKELLIGE WORKSHOPS

START MED DEN GODE STEMNING

Målgruppe: Elever på højskoler, efterskoler og gymnasier

Icebreakers er en praktisk tilgang til god gruppedynamik. Gennem lege og øvelser giver det mulighed for at bringe mennesker, i alle aldre og med vidt forskellige baggrunde, sammen. Icebreakers skaber en positiv atmosfære og styrker de sociale bånd i en gruppe og bruger musik og leg til at gøre det.

I vil blive introduceret for de allerbedste icebreakers og får muligheden for at tage den gode stemning med hjem, samtidig med at vi øver os i rytme, puls, sang og improvisation. Vi tager udgangspunkt i bogen ’Icebreakers – En legende tilgang til gruppedynamik’ og vil tage en del af øvelserne herfra.

VIL DU VÆRE EN ISBRYDER?

Målgruppe: Undervisere, instruktører og dirigenter/korledere

Denne workshop giver dig redskaber til at bryde isen med og uden musik.Du får en bunke øvelser og lege med hjem og får en større forståelse for hvordan icebreakers positivt bidrager til de sociale dynamikker i grupper, samtidig med at der er mulighed for at arbejde med musikalske, kropslige og improvisatoriske færdigheder.

Det er en mulighed for at få nogle konkrete værktøjer til at skabe en god stemning helt fra start og undervejs i forløbet og derved være med til at styrke gruppens motivation og sociale kompetencer.

Her får du også indsigt i hvordan du kan tilpasse øvelserne til gruppens konkrete behov og niveau.

CUSTOM MADE

Vi skræddersyer gerne en workshop til jeres behov. Her kan vi zoome ind på lige det, I ønsker. Det kunne være bevægelse og rytmer, vi kunne arbejde med improvisation og timing eller vi kunne snakke mere teoretisk om gruppedynamik, progression og formidling.

 

 

GALLERI